About

In 2010 ben ik afgestudeerd aan Kunstacademie Minerva in de richting fotografie. Ik richtte mij op het fotograferen van groepen mensen. Juist de momenten van stilstaan, maakt de mensen ‘naakter’. Gefascineerd legde/leg ik de verschillende blikken en poses vast. Ook de achtergrond en compositie spelen mee. Ik blijf aandachtig kijken net als bij het tekenen en schilderen. Ook hierbij volg ik mijn intu├»tie. De uitstraling/energie die het onderwerp heeft wil ik overbrengen in het kunstwerk.

Wanneer ik zinnen voel opborrelen begin ik met het schrijven van een gedicht of verhaal. Het puzzelen met woorden en het omzetten van gevoelens in zinnen, boeit mij. Vier gedichten komen in een bundel waarover later meer.

Ik werk met plezier in opdracht. Veel is mogelijk: fotografie, schilderen, tekenen en schrijven. Op dit moment maak ik tekeningen van houtskool van dieren. Ik teken de dieren met behulp van foto’s. Als u bijvoorbeeld van uw huisdier een tekening wilt laten maken kan ik het dier fotograferen of ik maak gebruik van een bestaande foto.

Ik hoor graag wat uw wensen zijn.